Ruimtes

In Parothea vind je diverse ruimtes te huur voor verenigingen en particulieren. Of het nu een vergadering is, een clubfeest of een familiebijeenkomst, je wordt er met open armen verwelkomd. Nu een zaal reserveren? Dat kan! Registreer je hier en maak je wensen kenbaar! Hulp nodig of toch liever ter plaatse reserveren? Spring gerust eens binnen, we helpen je graag verder!

Theaterzaal

Deze grote feestzaal van 150 m2 is beschikbaar voor: shows, lezingen, feesten en danslessen.
Dit vinden wij er fantastisch aan: er is een podium van 50 m2, de akoestiek, de parketvloer!

Polyvalente ruimte

Deze Polyvalente ruimte van 60m2 is beschikbaar voor: vergaderingen, meet&greet, co-study…
Dit vinden wij er fantastisch aan: de rustige ligging, de keuze om in te delen naar eigen wens, je kan naar de tuin!

Cafetaria 'De Foyer'

Cafetaria van 50 m2 beschikbaar voor: particulieren en verenigingen die iets te vieren hebben of gewoon samen willen zijn na een overlijden van een dierbare.
Dit vinden wij er fantastisch aan: de ontmoetingsplek voor jong en oud, het rek met gezelschapsspelletjes, de lekkere koffie, de smaakvolle pint.

Keuken

Keuken van 25 m2 beschikbaar voor particulieren en verenigingen die extra ruimte nodig hebben om voedsel te bewaren of te bereiden.
Dit vinden wij er fantastisch aan: de mobiele koelcel, de directe toegang naar buiten, de grote afwastafels, vlot bereikbaar voor leveranciers!

Opbergruimte

In onze kelder staan 3 individuele opbergruimtes van 10 m2 beschikbaar voor verenigingen die materiaal of archief willen stockeren.
Dit vinden wij er fantastisch aan: iedere bergruimte heeft een eigen slot, alles staat droog, genoeg plaats voor van alles: archiefdozen, kostuums, decor, seizoensartikelen.

Daarnaast kan je ook een rek huren – ideaal voor het opbergen van seizoensartikelen of zaken die je vereniging niet elke week nodig heeft. Ook particulieren kunnen hier ‘goedkoop’ een berging vinden.

Atelier

Het atelier is een bezinningsplek op de mezzanine, bereikbaar met de trap. Het atelier is beschikbaar voor kunstenaars en socio-culturele verenigingen die een plek nodig hebben om zich te omkleden, te rusten, te chillen.
Dit vinden wij er fantastisch aan: je kan er ongestoord mediteren en je creatieve ingevingen uitproberen.

Parking

De grote parking is privé terrein dat we graag ter beschikking stellen aan bewoners en pendelaars om de nood aan een veilige parkeerplek in te vullen. er is een zone gereserveerd voor bezoekers van Parothea, en er zijn 8 plaatsen beschikbaar voor huur obv maand. Infobord aan de straatzijde geeft extra zichtbaarheid aan de activiteiten van jouw vereniging. Dit vinden wij er fantastisch aan: je ziet wie er allemaal actief is in Parothea, je kan er als huurder gratis affiches van je evenement uithangen.
Dit vinden wij er fantastisch aan: je eigen parkeerplek, de flexibele huuropties.

Tuin

Tuin en tent info