Laden Evenementen

Concert Close Opera

close opera sfeerbeeld

24 september 2023 - 15:00 tot en met 17:00

Kostprijs

Organisator

close opera
Bekijk de site van Organisator
  • CloseOpera trekt de klassiek vocale traditie los van het elitarisme om dichtbij het publiek te brengen met diverse achtergrond en leeftijd. Het genre wordt voorgesteld als een kunstvorm waar herkenbare, diepmenselijke emoties centraal staan. Elk concert en voorstelling wordt ook vanuit dit perspectief benaderd. De klemtoon ligt op de directe intuïtieve ervaring waarbij de sublagen grondig worden uitgewerkt. Duiding wordt steeds geboden, maar nooit met als doel belerend of hermetisch te willen zijn.
  • CloseOpera gaat actief op zoek naar de input uit verschillende culturen, groeperingen, genres of onderwerpen. Deze participatie kan zowel passief: als concertbezoeker of actief: als uitvoerder, partner en deelnemer workshop/stage zijn.
  • CloseOpera wil toegankelijk zijn en concerten en voorstellingen aanbieden aan democratische prijzen en houdt rekening met de verschillende gangbare kortingstarieven.  Informatie hieromtrent wordt ook steeds verspreid via diverse kanalen: website, socials, nieuwsbrief, doelbewuste affichering en diverse culturele platforms.
  • CloseOpera biedt een podium aan amateurs, studenten, jongafgestudeerden en ervaren zangers, muzikanten, regisseurs, lichtontwerpers, techniekers, kostuumontwerpers en decorontwerpers, wars van leeftijd, gender of achtergrond, om podiumervaring op te doen in een veilige omgeving.
  • CloseOpera wil een verbindende brug slaan tussen amateurs/studenten en ervaren zangers/muzikanten doormiddel van concerten, voorstellingen en stages.

Locatie

Parothea
Oude Abdijstraat 3
Drongen, 9031 België
+ Google Maps
Telefoon
0477230505
Bekijk de site van Locatie